top of page

Veelgestelde vragen.

Verzorgingsinstructies

Make-up, haarlak en parfum bevatten stoffen die als ze in aanraking komen met de metaallegering verkleuren. Het is het beste om sieraden pas op het allerlaatst om te doen. Doe uw sieraden altijd af als u gaat slapen. Voorkom contact met: crème, parfum, water en vocht. Draag een sieraad niet tijdens het sporten en laat het sieraad bijvoorbeeld niet in de badkamer liggen, condens kan op termijn verkleuring veroorzaken. Draag geen sieraden bij huishoudelijk of ruw werk of bij het sporten! Sieraden kunnen beschadigen door bepaalde schoonmaakmiddelen (chloor/zout) en door hard stoten! Het is het beste om uw sieraden NIET los in een lade of doosje te leggen, berg elk sieraad apart op om krassen te voorkomen. Stel uw sieraden niet bloot aan te fel zonlicht! Cadeauverpakking en verpakking: luxe doosje

Verzending

Als het bedrag van de bestelling is betaald krijgt u een bevestiging van betaling en wordt het sieraad zo snel mogelijk toegestuurd, in principe twee werkdagen.

Wanneer sprake is van een officiele feestdag of weekend kan de termijn van twee werkdagen iets langer duren door de postbezorging.

Overschrijding van enige leveringstermijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht de bestelling te annuleren.

Klanten uit Nederland kunnen betalen met Ideal en Paypal.

Verzendkosten binnen Nederland:

Post NL berekent de volgende tarieven aan Caha Jewellery

€ 3,80 (brievenbus post in doosje met track&trace Niet verzekerd)

€ 6,50 (pakket post met track&trace Niet verzekerd)

€ 8,15 (pakket post met track & trace Wel verzekend)

Retouren, evenals annuleringen staan beschreven in de Algemene Voorwaarden. De volgende items kunt u niet terugsturen of ruilen: Wegens de aard van deze items kan Caha Jewellery, tenzij ze bij levering beschadigd of defect zijn, geen retouren accepteren van: – Custom- en gepersonaliseerde bestellingen.  Voorwaarden voor retour: Kopers zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van retouren. Als het item niet in oorspronkelijke staat teruggestuurd wordt, is de koper verantwoordelijk voor de vermindering in waarde.

Reparaties en services

Caha is sieraden ontwerper en werkt vanuit huis in Den Haag. Hier maakt ze nieuwe sieraden die op de website te vinden zijn. Naast het maken van de huidige collectie en nieuwe ontwerpen is het ook mogelijk om sieraden te laten repareren en restaureren. Dit kunnen gouden en zilveren sieraden zijn. Ook is het mogelijk om sieraden kleiner of groter te laten maken. Denk aan de geërfde armband van je  die veel te groot is. Of die ketting waar de sluiting van kapot is. Voor vragen kun je direct contact opnemen per mail. Stuur even een foto mee zodat we gelijk kunnen beoordelen wat de mogelijkheden zijn. De prijs is afhankelijk van de reparatie, maar kleine reparaties zijn al vanaf € 5,- en grotere reparaties kunnen oplopen tot € 50,-

bottom of page