top of page
22014_221030-Definitief CAHA logo wit achtergrond.png

Informatie over Caha.

Caha Jewellery (hierna Caha) maakt handgemaakte juwelen met edel, half edelstenen en andere natuurlijke materialen, gecombineerd met sterling zilver (925) en 18 karaats goud verguld, 925 sterling zilver en voorzien van een rhodium plating.

 

De kettingen, oorbellen, armbanden en ringen van Caha zijn exclusief en betaalbaar, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen, edelstenen, ornamenten, zoetwaterparels, kristallen, stingrays en slangenleer.

 

Carin, oorspronkelijk uit Saigon – Vietnam, is de ontwerpster van de Caha’s sieradenlijn. Zij heeft al sinds haar jeugd een passie voor sieraden en maakt ze nu in haar eigen atelier. Daarnaast werkt ze samen met edelsmeden in Nederland en in buitenland om exclusieve sieraden te maken.

Caha streeft ernaar om klassieke en tijdloze sieraden te ontwerpen en maar laat zich ook inspireren door de laatste modetrends in binnen-en buitenland.

 

Caha heeft oneindig veel mogelijkheden voor creaties. Het assortiment is qua stijl, trend, materiaal, kleur en design erg groot. Alle sieraden worden ter plaatse in Den Haag gemaakt. Wanneer maatwerk gewenst is, kan dit meestal dezelfde dag nog worden gerealiseerd. Door  tijd voor u te nemen en een relatie met u op te bouwen, kunnen we u goed adviseren over wat het beste bij uw look past.

Ontdek de uniek ontworpen sieraden, die volgens uw persoonlijke wensen gemaakt kunnen worden, neem hiervoor gerust contact met ons op.

 

bottom of page