top of page

Algemene voorwaarden.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op artikelen gekocht bij Caha Jewellery (hierna Caha). Caha ontwerpt en vervaardigt sieraden in eigen atelier.

Alle genoemde prijzen zijn vermeld in Euro’s, inclusief 21% btw. De prijzen zijn exclusief verzendkosten en eventuele andere kosten (zoals invoerbelasting bij export naar andere landen).

Een overeenkomst komt slechts tot stand door het volledig doorlopen van de verkoopprocedure van de bestelling. U gaat daarbij automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden. Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie door Caha.

Bestellingen kunnen voor dat ze verzonden worden door Caha Jewellery, per email door de koper binnen 24 uur geannuleerd worden. In verband met het herroepingsrecht bestaat er de mogelijkheid  om binnen 14 dagen na de koop het sieraad, mits onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking, goed verpakt retour te zenden. Binnen deze termijn dient Caha vooraf middels email op de hoogte gebracht te worden van het retour.

Artikelen die op verzoek op maat gemaakt zijn kunnen niet geretourneerd worden. Verzendkosten van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Indien een retourzending niet aankomt is Caha niet verantwoordelijk voor het verlies van de retour post (lees sieraden). Caha adviseert om de artikelen per aangetekende post retour te sturen. Caha zal na retourontvangst van de artikelen het aankoopbedrag terugstorten.

Artikelen die op bestelling of op maat worden aangepast kunnen niet worden geretourneerd. Betalingen kunnen gedaan worden via IDeal en Paypal. Bestellingen worden verzonden als de betaling op de rekening van Caha is bijgeschreven. De tijd die ik nodig heb om  bestellingen voor te bereiden varieert. Voor meer info kijk je bij het item. Levering van de artikelen vindt zo spoedig mogelijk plaats na ontvangst van de betaling.

Op alle producten wordt een garantie gegeven van 2 maanden vanaf levering datum. De volgende gevallen van schade vallen niet onder de garantie:

* schade door gebruik van het artikel waarvoor het niet bedoeld is.

* verkleuring/aantasting van het sieraad als gevolg van de zuurgraad van de huid, water, parfum, en huid-haarverzorging producten!

* ook verkeerd opbergen (bijv. in vochtige ruimtes)

* defecten ontstaan door het aanpassen van het artikel door de klant of derden.

Caha is niet aansprakelijk voor welke vorm van vervolgschade dan ook, vermeend ontstaan door het gebruik, onoordeelkundig gebruik of op enig manier ontstane defecten aan de sieraden.

Caha stelt vast of de garantie van toepassing is en de wijze van reparatie. Indien de reparatie wordt verricht na de garantietermijn, zijn de kosten hiervan voor de klant evenals de verzendkosten. Let op, wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van sieraden tijdens het dragen.

U dient na ontvangst van de sieraden de sluiting(en) goed te checken en na verloop van tijd ook nog regelmatig, mocht daar iets mis mee zijn, ga ze dan niet dragen, maar neem even contact op, dan doen wij ons uiterste best met een goede oplossing te komen. Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt door Caha.

IMG_7405-Edit.jpg
bottom of page